Интересни факти

Вода, за да сме слаби

Всеки борещ се с наднорменото тегло вече не веднъж е чувал от диетолозите, лекарите и фитнес инструкторите, колко важен е приема на вода. Сега няма да се впускаме в отегчително мърморене, а само ще конкретизираме, как може да си помогнем с водата и да изглеждаме по-слаби.

Много пъти сякаш сме поставени на кръстопът, решени да свалим излишните килца, натрупани през дългата зима, особено голямо става желанието ни, щом времето се затопля, а плановете за лятната почивка се кроят.

И на въпроси като: Как да свалим излишните килограми? Коя диета да изберем? Как да изгорим още калории? И редица още въпроси, които заемат голяма част от ежедневно ни, идват нашите съвети в помощ на всяка дама, която мечтае за перфектна фигура, без стрии и целулит, стегнато дупе и т.н и в помощ на изплашените от здравословното си състояние хора с наднормено тегло.

Най-добрата диета и най-евтиният начин да свалите килограмите е, като увеличите приема на минерална вода. Тя е богата на вещества, които са жизнено важни за организма и дори да го лишавате за известен период от определени храни, то водата ще наваксва нуждите.

Добър метод да ограничите приема на храна е като изпивате поне една чаша вода преди хранене. Водата, освен, че създава усещане за ситост, спомага на храната да се разгради по-бързо от обичайното време, когато не я пиете.

Друга важна техника е водата сутрин рано, веднага след ставане от леглото. Тогава организма има най-големи нужди от подсилване, а какво по-добро от 2 чаши минерална вода, с която да ободрите и освежите тялото си от вътре.

В случаи, че с диетата спортувате, то приема на вода трябва да нараства двойно. С топенето на мазнините и потта вие отделяте много от запасите вода в организма, а за да сте във форма и да има резултат труда ви, тази вода трябва да се възстановява, чрез новият прием.